FULL HD - HYBRID
Høj billedkvalitet betyder flere detaljer og bedre overblik For at kunne genkende personer eller se andre detaljer på dine optagelser er det nødvendigt med en høj billedkvalitet.
REDUCER TYVERI OG SVIND
PROFESSIONEL INSTALLERING
Investeringen er hurtigt tjent hjem Tyveri og svind er udgifter, der kan reduceres. Ser man problemet i øjnene, kan der være mange penge at spare. Et eksempel: for hver million en detailbutik omsætter for, stjæles der gennemsnitligt for 10.000 kr Videoovervågning fra Diamig kan hjælpe med at reducere det tal fra kun 16 kr. pr. dag! Hvis tallet for svind i din forretning på dagsbasis er større end 16 kr./dag, kan der være penge at spare ved at installere videoovervågning.   Professionel installering – nemt og hurtigt! Du kan selv skalere din opgradering efter behov med det antal HD- kameraer, du ønsker. Kameraerne og den nye harddisk- optager kan bruge dine eksisterende kabler og strømforsyninger. Og derfor kan opgraderingen ske hurtigt og uden større indgreb!

Lynhurtig TV Overvågning - Kombinerer Standard og Full HD Kameraer

© Diamig VideoTeknik - Tel +45 49 19 20 21 - Mail. salg@diamig.com - alle priser er i DKK eks. moms.
49 19 20 21
BEDRE OVERBLIK
FØLG MED HVOR SOM HELST
Gratis overvågningssoftware  med- følger, licensfri uden skjulte omkost- ninger! Med softwaren kan du følge med hvor som helst, via din computer, smart phone eller tablet.
FULL HD KAMERAER
Stort udvalg af Professionelle HD Kameraer, som passer til de fleste behov og krav! Fx: Mini-kameraer som kan skjules. Nummerplade-kamraer som tydeligt gengiver nummerpladen.  Smart-tracking-kameraer med Pan, Tilt, Zoom som aut. følger objekter som bevæger sig i et givent område, og med smart infrarødt LED lys som aut. følger kameraets zoom!
BRUGERVENLIG BETJENING
Betjening og softwaren er meget brugervenlig og vores bruger- vejledninger er på dansk. Systemet sørger selv for at slette og optage oveni de ældste optagelser efterhånden som dagene går, helt automatisk. Som ekstra tilkøb, er der er mulighed for at tilslutte bl.a. mikrofon ved hvert kamera, og POS kassescan så man kan følge kassestrimmel og video sammen!  
Kort om Diamig VideoTeknik •	Kvalitetsprodukter og højt serviceniveau  •	18 års erfaring inden for sikkerhedsbranchen  •	Effektive løsninger tilpasset jeres krav og behov  •	Professionel rådgivning og service Ja tak til sikkerhed i HD kvalitet Ja tak til sikkerhed i HD kvalitet Få dit tilbud her Få dit tilbud her
Forskellen er helt klar!
HD kvalitet
Analog
Opgradér dit nuværende Videoanlæg til en tidssvarende HD-løsning med en knivskarp opløsning. Sådan kan du nemt og effektivt øge sikkerheden i din virksomhed. Lige nu giver vi dig en pris, der er lige så skarp som billedkvaliteten.

Fordele ved en HD-løsning fra Diamig VideoTeknik

Skarpe billeder – også i mørke Zoom uden at miste tydelighed Følg med via din computer, smartphone eller tablet Genbrug de eksisterende kabler og strømforsyninger Brugervenligt system med mange udbygningsmuligheder Full HD-optager med plads til flere ugers optagelser