INTELLIGENTE SYSTEMER
Systemerne har en lang række af smarte funktioner som aut. holder øje med forud indstillede alarm- funktioner, som forsvundet objekt, fremmet objekt, sløret eller defekt kamera m.m. Med Diamigs intelligente systemer har man som option mulighed for at opsætte persontælling på udvalgte kameraer som kan tælle personer som kommer ind/ud af en dør etc. - smart til f.eks. butikker, stationer m.v.
POS - Kassescan virkemåde
Hybride Videoservere
Med Diamigs POS/Kassescan kan man se/følge alle kasses- transaktioner på overvågning. Dvs. at man kan se alle indtastninger som sker ved kassen sammen med video, hvilket gør det næsten umuligt at snyde. Diamigs intelligente systemer leveres som Hybride videoservere, dvs. at man kan tilslutte både Analoge og HD kameraer til systemet. Remote/klient softwaren er top professionel med fuld fjen- overvågning og fjernkontrol, backup foretages let via USB og Netværk etc.

Beskrivelse af Diamig Intelligent TV Overvågning, produkter og muligheder

INTELLIGENT TV OVERVÅGNING

Med Diamigs intelligente overvågning er mulighederne uanede og de intelligente alarm-funktioner gør hverdagen lettere og mere sikker f.eks. smart overvågning og integration af : Adgangskontrol, POS-Kassescan, Alarmanlæg, Nummerplade detektering, Termostater, maskiner og transportbånd og meget mere, det er kun fantasien som sætter grænsen! Systemerne leveres med Full HD optagere og kan kombineres med Standard og HD kameraer, med et kæmpe udvalg af Full HD Kamerer. Bemærk at; Alle Diamigs systemer er brugervenlige og kan tilgås via pc’er, smart phones m.v.
© Diamig VideoTeknik - Tel +45 49 19 20 21 - Mail. info@diamig.dk - alle priser er i DKK eks. moms.
(45) 49 19 20 21
Intelligente Alarmfunktioner
Kontakt ossninger
Brancher
Muligheder
Systemet er velegnet butikker, butikskæder, større erhverv, kontorer, lagere, parkeringshuse, institutioner, kommuner, det offentlige m.m.
Kontakt os for gratis rådgivning, projektering og tilbud på TEL. 49 19 20 21 Mail. info@diamig.dk
Løsningerne er fleksible og leveres fra 4 og op til flere hundre kameraer og servere. Systemerne kan udbygges alt efter behov.
Persontælling